PDR'ye 1440 Kontenjan Verilmesi Mezunları Çileden Çıkardı

Milli Eğitim Bakanlığı 2015 yılı Eylül ilk atamada PDR için 1440 kontenjan verdi. Verilen kontenjanın az olması PDR öğrencilerini çileden çıkardı. İşte öğrencilerin verdiği tepkiler...

Necip Koçer: Ülkede PDR mezunu açığı var sizi mi bekleyeceğiz diyerek "rehberlik kursu" açan MEB, şimdi rehberliğe 1427 kontenjan veriyor.

Dilan Balta: PDR de adını soyadını yazıp atanma devri de kapanmış oldu..

Mehmet İlhan: Psijolojik Danismanla ancak psikolojik danismsnin empati kurabldgi bir kez daha kanitlanms oldu... siz niye ders calsyosnz zatn sifir ! Puanla ataniyorsnz diyenler !!!!!!

Hilmi Yıldız: 10bin üzeri açık olan bir bölüme 1400 kontenjan. Küfredin daha iyiydi. Demek ki ülkenin psikolojisi sağlam dini eksik. 4000 din Kültürü alımı olduğuna göre...

Büşra Gngrn: 4 sene once evimin dibindeki universiteye gitmeme engel olan sinif ogretmeni olupta napcann ilerde atanma problemi yasarsin diyipte evimden uzaga secim yapmama vesile olan yurt koselerinde surunduren pdryi yaz butun tercihlerine önu acik ilerde kpss.dde adini soyadni yazar atanirsin diyen rehber ogretmenimede selam olsun smile ifade simgesi


Ali Sabak: Ya Allah rızası için kimse bir şey yapmayacak mı bu konuda? Ne yani bizim hakkımız 1400mü? Biz çömezler anca burdan konuşuruz. Nerde bu bölümün büyükleri nerde bizim pdr derneğimiz? 74 puanla atanamıcaz yaa!!

Mahmut Comruk: Yav 100 binle giren adamlar bizden rahat atanacaksa biz neden 20 bin icon kendimizi yirttik ya da neden pdr 100 bin o bölümler 20 bin olmadı ki?

Hacer Börklü: Rehberlik! atama kontenjani 1427. İyi ki acik varmis ya.. Tisikkirlir MEB!!!

Tuba Avcı: Biz bu devlete n'aptık acaba? Şok üstüne şok...


Tuğba Aymak: Evet , artık adını yazan atanıyor ya da 50 puan alan atanıyor denen PDR de 75 puanla atanılmayan bir bölüme dönüştü. Ihtiyaç çok diye felsefe sosyoloji den atama yapılan bölüm kendi mezununu atamıyor . 1440 cidden şaka gibi. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.

Gözde Akşab: 10.000 den fazla psikolojik danışman açığı var ve verdikleri kontenjan 1440. MEB'in bu anlamlı davranışını ayakta alkışlıyoruz !!

Nagehan Turan Ortatepe: Pdr ye ayrılan atama kontenjanı 1400. Bir mesleğin daha can çekişmesine el sallıyoruz . Ben atandım banane diyemiyorum. Özetle alan talan, sistem yalan..

İsmet Zeylan: Ben sizin adaletinize de zihniyetinize de vereceğiniz kontenjana da ne kadar kufretsem az kalır ! Insani okuduguna okuyacagina pişman ettiniz yeminle ! Ne hayal bıraktiniz ne hedef !

Merve Kübra Uğur: Türkiye'de yaşıyorsanız her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor gerçekten. Milyonlar arasında derece yapıp Pdr bölümüne yerleşen bir çok kişi şu an mağdur. O kadar açık var dediniz 1427 kişi ile mi kapayacaksınız merak ediyorum!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

İçimizi yaktılar.. 10.000 mezun 1440 atama.. PDR'nin sonu geldi..

Adsız dedi ki...

Çileee ahhh ahhh çile PDR'm çilee....

Yorum Gönder

 
Bu sitede yer alan yazılar bilgi amaçlıdır. Sitemizin Türk PDR Derneği ile herhangi bir ilgisi yoktur.