Aile Terapisi Tarihi, Kuram ve Uygulamaları

Toplumumuzun yaşamakta olduğu sosyal değişim sürecinin bazı doğurguları karşısında aile terapisi alanı, acilen ihtiyaç duyulur hale gelmiştir. Türkiye’de boşanma istatistiklerinden internet aracılığıyla başlayan romantik ilişkilere dek çok geniş bir yelpazede oldukça dinamik bir süreç yaşanmaktadır. Kitap, bu süreçte, aile terapisi ve sistemik bakış açılarının birey, çift ve ailelerin iyi oluşlarına katkı sağlayabilmek amacıyla Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği yayını olarak meslektaşlarımızın ve bu alanda çalışan profesyonellerin hizmetine sunulmuştur. Kitabın raf fiyatı 60 TL olup Dernek üyeleri ve 10’nun üzerindeki toplu alımlarda 45 TL'dir. Ayrıca 10’un üzerindeki toplu alımlarda kargo ücreti de derneğimize aittir.

Kitabı satın almak için https://www.pdr.org.tr/Yayinlarimiz.aspx adresini ziyaret ediniz veya derneğimiz ile iletişime geçiniz.

Hacettepe Üniversitesi PDR Anabilim Dalı öğretim görevlileri ve derneğimiz üyelerinden kitabın Türkçe editörlüğünü yapan Prof. Dr. İbrahim YILDIRIM'a, İngilizce editörlüğünü yapan Dr. İbrahim KEKLİK'e, bölüm çevirilerini yapan Arş. Gör. Didem D. KEPİR'e, Arş. Gör. Fatma ARICI'ya, Dr. İbrahim KEKLİK'e, Arş. Gör. Özlem HASKAN AVCI 'ya, Arş. Gör. Özlem ULAŞ'a, Arş. Gör. Selen DEMİRTAŞ ZORBAZ'a, Arş. Gör. Seval KIZILDAĞ'a ve Arş. Gör. Tülin ACAR'a harcamış oldukları emek ve yapmış oldukları katkı için teşekkür ederiz.

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği
Yönetim Kurulu

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Bu sitede yer alan yazılar bilgi amaçlıdır. Sitemizin Türk PDR Derneği ile herhangi bir ilgisi yoktur.